Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milletvekili İsmail Kaya'nın Ramazan Bayramı mesajı

Gündem

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Kaya mesajında şunları kaydetti;

"Başı rahmet ortası bereket sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını uğurluyor olmanın hüznü, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu kutsal günde, tüm İslam dünyası ve ülkemizde sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duyguları ön planda. İslam dininin beş temel şartından biri olan oruç ibadeti, müminlerin manevi bir disiplin ve ahlak eğitimiyle bütünleştiği bir süreçtir.

Bu ay boyunca yaptığımız oruç ve ibadetler, bizleri daha fazla insani duygulara yönlendirir ve insanlara karşı daha hoşgörülü ve anlayışlı olmayı öğretir. Bu özellikler, sadece bu kutsal ayda değil, hayatımızın her döneminde uygulanması gereken özelliklerdir.

Ramazan Bayramı, insanlar arasındaki bağları kuvvetlendirme, sevgi ve saygı duygularını pekiştirme, toplumsal birliği ve beraberliği sağlama açısından büyük bir fırsattır. Bu nedenle, bayramın manevi anlamına uygun olarak, sevdiklerimizle bir araya gelerek, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma ruhunu yaşatmalıyız.


İnsanlık olarak, barış, sevgi, adalet ve hoşgörü gibi evrensel değerlere daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, birbirimize daha çok sahip çıkmalı ve birlikte hareket etmeliyiz. Özellikle yaşadığımız deprem felaketinde bu dayanışmayı çok güzel göstererek yaralarımızı sardık ve sarmaya devam ediyoruz. Depremde hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Depremzede hemşehrilerimin Ramazan Bayramlarını özellikle kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı'nın ülkemize milletimize ve Osmaniye’mize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Tüm Osmaniyeli hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum"

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.