Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

ÖNDER'de bayrak değişimi

Gündem

Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanı Ömer Bahçeci, görevini Başkan Yardımcısı Hakkı Yılmaz 'a devretti.

Bahçeci, yaptığı açıklamada, İmam Hatip Camiası olarak her çalışmalarını Allah rızası doğrultusunda yapıldığını belirtti.

Görevi sırasında kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Bahçeci, “Çift kanatlı kuşlar misali, hem dünya hem de ahiret kazancı için gayretle, ekip ruhuyla devletimize milletimize hizmet etmeye her daim hizmet ettik. Bu uğurda hizmet etmeye de devam edeceğiz inşallah. Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı görevim esnasında bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm üyelerimize, hayır sever vatandaşlarımıza, bizleri destekleyen tüm dostlarımıza, omuz omuza birlikte hayırlı bereketli hizmetlere imza attığımız dava arkadaşlarıma emeklerinden, gayretlerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız. Sizleri Allah için sevdik. Allah için sevmeye devam edeceğiz. Bundan sonra ki çalışmalarınızda Hakkı Yılmaz başkanıma ve ekibine başarılar ve Yüce Yaradan'ın rızası doğrultusunda muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.

Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanı olarak görevi devralan Hakkı Yılmaz da, görevi bugüne kadar başarıyla sürdüren Ömer Bahçeci’nin onursal başkan olarak yanlarında olacağını belirterek teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.