Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye Belediyesi'nden 23 engelliye tekerlekli sandalye

Gündem

Osmaniye Belediyesi'nden talepte bulunan 23 engelliye tekerlekli sandalyeleri evlerinde teslim edilmeye başlandı.

Osmaniye Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği hizmetler çerçevesinde engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerini devam ettiriyor. 

Belediyemizden talepte bulunan engelli vatandaşlara Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sosyal destek ekibi personeli tarafından sandalyeleri evlere tek tek götürülerek teslim ediliyor. 

Tekerlekli sandalyelerini teslim alan engelliler ve yakınları, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve ekibine,” Bu sevinci bize yaşattığınız için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; Hepimiz bir engelli adayıyız, herkesin bir gün engelli olabileceğini ifade ettiği konuşmasında, “ Engellilerimize her zaman desteğimizi sürdürüyor ve sürdürmekteyiz. Engelli vatandaşlarımız için 12 yıldır sürdürdüğümüz Engelsiz Taksi uygulamasının yanı sıra tekerlekli sandalye dağıtımlarımız da devam ediyor. Onları mutlu görmek bizi fazlasıyla sevindiriyor. Engelli vatandaşlar için sosyal destek çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Yorumlar (1)

Tuba 2 Yıl Önce

İki yıldır yatalak kardeşim için bende talep ediyorum. Başvuru şartları nedir acaba

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.