Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye Belediyesi yılın babasını seçti

Gündem

Doğuştan engelli 38 yaşında Müberra ve 24 yaşında Harun isminde 2 çocuğu bulunan emekli öğretmen Memik Gök, Osmaniye Belediyesi tarafından yılın babası seçildi.

Babalar günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştiren Osmaniye Belediyesi, Haraz Mahallesi’nde ikamet eden Gök ailesinin evine konuk oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memik Gök; “Gecemizi gündüzümüze katarak çocuklarımıza güzel imkânlar sunmak adına hizmet süresini tamamladığım gün emekli oldum. Bu mücadelede annemizin özverisi ve fedakârlığını anlatmayla bitiremeyiz. Babalar gününde şahsımı ve ailemi seçtiğiniz için başta belediye başkanımıza ve tüm ekibine çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Sizler tarafından yılın babası olarak seçilmemde beni ayrıca onurlandırdı mutlu etti.” İfadelerini kullandı. 

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu; “Sayın Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda babalar günü münasebetiyle Memik Gök abimizi ve kıymetli ailesini ziyaret ettik. Çok büyük fedakârlıklar göstererek evlatlarını yetiştirdiklerine her zaman şahit oluyoruz. Memik bey ve saygıdeğer eşi hanımefendiyi tebrik ediyor babalar gününüzü kutluyorum.” şeklinde konuştu.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.