Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'deki devlet hastanelerinde ücretsiz internet hizmeti

Gündem

Osmaniye il genelindeki devlet hastanelerinde hasta ve hasta yakınlarına ücretsiz internet hizmeti sunulmaya başlandı.

Osmaniye, Kadirli ve Düziçi Devlet Hastaneleri ile Bahçe Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesinde 80 noktaya kablosuz internet erişim hizmeti kuruldu.

İnternetin hayatın her alanında kullanıldığınıve hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldiğini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini arttırmak adına, hastanelerde tkablosuz internet erişim hizmeti sunmaya başladık dedi. 

Öznavruz, bu hizmeti verirken, internet suçlarına dair tüm önlemlerin alındığını ve “İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi” hakkında ki kanunun dikkate alınarak gerekli düzenlemelerin yapıldığını ifade etti.

Hasta ve hasta yakınları, cihazlarındaki wi-filerini aktif etmelerinin ardından bağlanarak TC kimlik numaraları ile giriş yaptıktan sonra internet keyfini diledikleri yerden kişisel bilgisayarlar, tablet ve cep telefonlarıyla, yataklı tedavi birimleri ve poliklinik bekleme alanlarında ücretsiz olarak kullanmaya başlayacaklar. 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.