Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye İŞKUR'dan OSB'de bilgilendirme toplantısı

Gündem

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde değişen yönetmelik ve uygulamaları ile ilgili toplantı düzenlendi.

İşverenlere yönelik düzenlediği bilgilendirme toplantısıyla yönetmeliği değiştirilen ‘Aktif İşgücü Hizmetlerinin Yürütülmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’ ile ilgili bilgi verdi. 

Toplantıya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hacı Akkoyunlu, Organize Sanayi Bölge Müdürü Musa Gönül, İŞKUR İl Müdür Yardımcısı İbrahim Öksüz,15 firmanın işveren yetkilileri ile insan kaynakları sorumluları katıldı.

İş ve Meslek Danışmanı Gülbahar Yılmaz tarafından yapılan sunumda, değişen yönetmelik kapsamında İşbaşı Eğitim Programı ile Kadın İstihdam Sistemi İş-Pozitif hakkında işverenlere bilgilendirme yapıldı.

İŞKUR İl Müdürü Hacı Akkoyunlu, yaptığı konuşmada kadın istihdamını artırmak ve kadınların işgücü piyasasındaki potansiyellerini tam olarak yerine getirmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen İş Pozitif’in önemine değinerek işverenleri kadın istihdamını desteklemeye davet etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.