Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'nin prestij projesi Karaçay'da çalışmalar devam ediyor

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Karaçay'da devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

"Karaçay Deresi Alt Yapı İyileştirme Projesi" ve "Karaçay Deresinin Turizm ve Rekreasyon Amaçlı Düzenlenmesi Projesi" hakkında koordinasyon toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz Başkanlığında yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, DSİ 64. Şube Müdürü Mehtap Eker, DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu katıldı.

Toplantı öncesinde çalışmaları yerinde inceleyen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, DSİ 64. Şube Müdürü Mehtap Eker'den devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Şube Müdürü Mehtap Eker, Osmaniye İli Merkez Karaçay Deresi 4. Kısım işi kapsamında tabanda drenaj boruları ve tesviye betonu imalatı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 530 metrelik taban kaplamasının orta eksende 360 metre uzunluğunda tesviye betonunun döküldüğünü de belirten Eker, Karaçay Deresi dışında Karaçay Deresi'nin yan kolu olan Çultuğun Deresi'nde de ıslah çalışması yapılacağı kaydetti. Toplantıda devam etmekte olan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz toplantının ardından yaptığı açıklamada, Karaçay Projesini çok önemsediğini ifade ederek, Karaçay'da çalışmaların gayretle devam ettiğini söyledi. Proje tamamlandığında Osmaniye'ye değer katacağını ifade eden Vali Yılmaz, "Osmaniye'mize en güzel hizmetleri sunabilmek için çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz."dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.