Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye Vakfı'nda "Sucuk Ekmek Günü" Etkinliği

Gündem

Osmaniye Vakfı ile Kadirli Belediyesi işbirliğinde düzenlenen sucuk ekmek etkinliği yoğun ilgi gördü. 

Ankara'da Osmaniye Vakfı'nda ögrencilere ve vatandaşlara yönelik Sucuk Ekmek etkinliğinde bir araya gelen Osmaniyeliler, meşhur Kadirli sucuk ekmeğini yiyerek hem moral depoladılar hemde birlik ve beraberlik içinde olmanın mutluluğunu yaşadılar.

MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'nin Özel Kalem Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Akın Yavuz, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Semercioğlu'nun organizesindeki katılımı ile vakıf binasında gerçekleşen etkinlikte ögrenciler doyasıya eğlenmenin de fırsatını buldular. 

Başkan yardımcısı Hakan Semercioglu,Kadirli Belediye başkanımız sayın Ömer Tarhan’nın talimatı ile buradayız sizlere çok selamları var.sizleri çok sevdiğini belirterek her zaman hemşehrilerimizin yanındayız mesajını iletti.

Akın Yavuz'da, katkılarından dolayı Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan’a, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Semercioğlu’na ve belediye personellerine teşekkür etti.

Unutulmaz bir gün yaşayan öğrenciler, memleket havası yaşatan Osmaniye Vakfına ve Kadirli Belediyesi'ne çok çok teşekkür eettiler. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.