Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Park 328 AVM'de Dünya Kadınlar Günü Sergisi açıldı

Gündem

Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi (OBEM) ve Halk Eğitim Merkezinin katkılarıyla yıl içerisinde birbirinden güzel el emeği, göz nuru ile hazırlanan ürünler, Park 328 AVM'de beğeniye sunuldu. 

Dünya Kadınlar günü özel sergi açılışı, Belediye Başkanı Kadir Kara, eşi Nihal Kara, AK Parti Kadın Kolları Başkanı, MHP KAÇEP il Başkanı, OBEM merkezimizde eğitim gören kadınlarımız, eğitmenler ve kadın muhtaralar tarafından yapıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel sergi açılışına, MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Yüksel Coşkun, MHP KAÇEP İl Başkanı Binay Efendioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yasin Kaynar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayhan Uyar, kadın muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara sergi açılında yaptığı konuşmada; ”Bugün Dünya Kadınlar günü ama maalesef Kadınlar gününü üzüntü ile karşılıyoruz. Dünya’da en çok kadınların, çocukların ve yaşlıların etkilendiği istemediğimiz bir savaş ortamı yaşanıyor. Bu savaşta hayatını kaybeden dünyadaki bütün mazlumları, özelikle kadın ve çocukları saygı ve minnet ile anıyorum. Dünya Kadınlar Gününde bütün kadınlarımızın ve siz değerli hanım efendilerimizin siyasi partilerimizin değerli il başkanları ve onların değerli yönetimlerinin kadınlar gününü tebrik ediyorum. Buradan güçlü bir haykırışla kadına şiddete hayır diyorum. Osmaniye Belediyemiz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Sayın Valimizin destekleri ile Belediyemiz bünyesinde oluşturulan OBEM kurslarında görev yapan değerli hanımefendi kardeşlerimizin el işi göz nuru ürettikleri eserleri burada sergiliyorlar.” İfadelerini kulandı. 

Program sonrasında Belediye Başkanı Kadir Kara ve eşi Nihal Kara tarafından sergi açılışına gelen kadınlara çiçek takdim ettiler. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.