Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Pek çok kişinin ismini dahi bilmediği hastalıkla mücadele ediyorlar!

Gündem

Osmaniye Belediyesi, il genelinde bulunan fenilketonüri hastalarına düşük proteinli glutensiz gıda yardımı yapmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına geniş kapsamlı olarak devam eden Osmaniye Belediyesi, pek çok kişinin ismini henüz bilmediği hastalıklarla mücadele eden hasta ve hasta yakınlarına özel hazırlanmış gıda kolileri ulaştırarak hem destek oluyor hem de farkındalık oluşturuyor.

İl genelinde bulunan Fenilketonüri (PKU) hastaları için içerisinde proteinsiz gıda malzemelerinin bulunduğu gıda paketleri belirli zaman aralıkları ile dağıtılıyor.

Düzenli olarak yapılan yardımlardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden hasta ve hasta yakınları, yüksek fiyatlı olan bu ürünlere ulaşmanın ve almanın zor olduğunu belirterek düzenli olarak desteğini sürdüren Belediye Başkanı Kadir Kara’ya ve Osmaniye Belediyesine teşekkür ettiler.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Ailelerimiz bu çocuklarımızın ihtiyaçlarını ve onların özel yiyeceklerini karşılamakta zorlandığı zamanları oluyor. Yerel yönetim olarak bizler, bu destekleri inancımız ve kardeşlik hukukumuz adına yavrularımızın, değerli ailelerinin her aşamada elinden tutmak, çocuklarımızın yaşama daha güvenle ve gülerek bakmasını sağlayabilmek açısından yanlarında olmak zorundayız. Yavrularımıza şifa temenni ederken kıymetli ailelerine Cenab-ı Mevla’dan güç niyaz ediyorum. Allah’ın izniyle Osmaniye Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağız.” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.