Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Radyo Meşale’den Şehitlerimize 253 Bin Yasin

Gündem

Radyo Meşale “Şehitler Diyarı Osmaniye’den Vatanın Kalbi Çanakkale’ye Kur’an’ın Kalbi Yasin-i Şerifi Gönderiyoruz” sloganıyla 253 Bin Yasin Kampanyası başlattı.

Geleneksel hale getirdikleri "253 Bin Çanakkale Şehidimize 253 Bin Yasin" kampanyasını başlattıklarını açıklayan Radyo Meşale Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, "Kutsal değerlerimiz için her şeylerini feda eden, canlarından ve cananlarından geçen ama Çanakkale’yi geçilmez yapan dedelerimiz başta olmak üzere din ve vatan uğrunda toprağa düşen bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. İstiklal ve istikbal için, ezan ve bayrak aşkıyla kan döküp can vererek vatan topraklarına mühür vuran, milletimizi yaşatmak için kendileri ölen şanlı ecdadımızı unutmadığımızı, onların izinde olduğumuzu ortaya koymak ve vefamızı göstermek için bu kampanyayı düzenliyoruz. Ben de bu vatanın evladıyım bende o şehitlerin torunuyum diyen herkesi yediden yetmişe kampanyamıza katılmaya ve sevdiklerini de katmaya davet ediyorum” dedi.

Kampanyayı Osmaniye Özel Sevgi Hastanesi işbirliği ile düzenlediklerini belirten Yılmaz, "Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Veli Velipaşaoğlu beye böylesi anlamlı bir çalışmaya destek oldukları için teşekkür ediyorum, Osmaniye’mize ve insanlarımıza yaptıkları güzel hizmetlerin devamını diliyorum." diye konuştu.

Yılmaz; 18 Mart tarihine kadar her Şehide bir Yasin okunmasını hedeflediklerini, ayrıca 27 Mayıs tarihinde Çanakkale’ye tur düzenleyeceklerini, kampanyaya katılanlar arsından da kura ile 10 kişiye Çanakkale tur’u hediye edileceğini belirterek, her Türk insanının Çanakkale’yi görmesi gerektiğine inandığını ifade etti.

Okunacak Yasinlerin ve okuyacak kişilerin 0328 812 35 34 numaralı telefondan veya 0545 812 35 34 numaralı Whatsapp hattından mesajla bildirilmesi istendi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.