Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Şehit Aileleri ve Gazilerden Garnizon Komutanına ziyaret

Gündem

Şehit aileleri ve gazilerden Garnizon Komutanı ve 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Topçu Albay Hakan Kocabaş'a hayırlı olsun ziyareti.

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi, Garnizon Komutanı ve 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Topçu Albay Hakan Kocabaş'ı ziyaret etti. 

Şube Başkanı Durmuş Öksüz ve beraberindeki şehit aileleri ve gaziler Albay Kocabaş'a görevinde başarılar diledi.

Başkan Öksüz; ‘Şehitler diyarı Osmaniye’mize hoş geldiniz’ diyerek Albay Kocabaş'a görevi süresince tüm faaliyet ve etkinliklerde başarılar diledi. 

Dernek çalışmaları hakkında Albay Kocabaş'a bilgi veren Başkan Öksüz, ziyaret anısına ay yıldızlı plaket hediye etti. 

Şehit aileleri, daha sonra ise İl jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul’a da ziyaret gerçekleştirdi. Şehitlerin hatıralarının yaşatıldığı "Şeref salonunda" Jandarma Albay Zafer Tombul'a teşekkür belgesi verdi. Başkan Öksüz, “Komutanımız, biz şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olarak desteğini hiçbir zaman eksik etmemiştir. Bugüne kadar göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz.” dedi. 

Ziyaret sonunda Başkan Öksüz ve beraberindeki şehit aileleri ve gaziler, Albay Zafer Tombul ile hatıra fotoğrafı çekildiler. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.