Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Şehit Atakan Çakır son yolculuğuna uğurlandı

Gündem

Hakkâri’de mayın arama ve tarama faaliyeti sırasında silah kazası sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Atakan Çakır, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Şehidimiz için İkindi namazına müteakiben Asri Mezarlık Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, ilçe ve kasaba belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftü Yardımcısı Muhammed Değirmenci tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Atakan Çakır’ın cenazesi Osmaniye Şehitliğine defnedildi. Şehidimizin tabutu üzerine sarılı olan Türk Bayrağı, Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından Şehidimizin ailesine teslim edildi.

Cenaze töreninin ardından, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.