Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Şehit Uzman Çavuş Fatih Kalkan ebediyete uğurlandı

Gündem

Pençe-Kilit harekât bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Fatih Kalkan Osmaniye'de toprağa verildi.

Şehidimiz için İkindi namazına müteakiben Asri Mezarlık Camiinde cenaze töreni düzenlendi. 

Cenaze törenine; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ve Baha Ünlü, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Baro Başkanı İbrahim Halil Yavuzdoğan, Vali Yardımcıları Dr. Ömer Faruk Günay ve Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, ilçe ve kasaba belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Ali Çakmak tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Fatih Kalkan’ın cenazesi Osmaniye Şehitliğine defnedildi. Şehidimizin tabutu üzerine sarılı olan Türk Bayrağı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş ve Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından Şehidimizin ailesine teslim edildi.

Cenaze töreninin ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.