Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Şerif Tosyalı, ‘Yılın Genç İş İnsanı" seçildi

Gündem

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Osmaniye OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı, ‘Yılın Genç İş İnsanı" seçildi.

Adana’nın köklü gazetelerinden 5 Ocak Gazetesi, ‘Yılın Genç İş İnsanı" ödülüne Türkiye’nin parlayan yıldızı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı’yı layık gördü. 

Ödül töreninde konuşan Şerif Tosyalı, "Birlikte ürettiğimiz birlikte ortak hedeflere koştuğumuz bölgemiz ve ülkemiz için birlikte çalıştığımız, sizin gibi birbirinden değerli isimlerle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu topraklardan çıkarak üç kıtada üretim yapan küresel çelik üreticisi Tosyalı Holding'in bir ferdi olarak; dünyanın neresine gidersek gidelim oraya bu toprakların bereketini ve insanimizin sıcaklığını taşıdığımızı gururla söylemek istiyorum." dedi. 

Tosyalı, bu güzel coğrafyada üretmenin, yenilikler peşinde koşmanın ve daime ileriye doğru koşmanın, ülkemiz ve dünya için ne kadar iyi sonuçlar doğurduğunu hep birlikte defalarca gösterdiklerini kaydetti. 

Sundukları iyi örnekler ve yaptıkları değer yaratan işlerle tüm Türkiye’ye çok güzel mesajlar verdiklerini ifade eden Şerif Tosyalı, “Yarattığımız etki ile insanımıza daha iyisini başarma yolunda ilham veriyor ve herkesi daha iyi yarınlar için cesaretlendiriyoruz. Burada sadece kendi adıma bulunmuyorum; 15 bin kişiyi bulan kocaman bir Tosyalı ailesini temsil ediyorum. Üretmeye ve bu coğrafyanın samimiyetini tüm dünyaya taşımaya devam.” diye konuştu.

Ödül törenine milletvekilleri, bölge protokolü, belediye başkanları, stk başkanları ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.