Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Sosyal Marketlerde depremzedeler ücretsiz alışveriş yapabiliyor

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, depremde evleri yıkılmış ya da ağır hasar görmüş vatandaşların ücretsiz alışveriş yapabildiği Sosyal Marketlerde incelemelerde bulundu. 

Ziyarette Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan, Koordinatör Kaymakam Ulukışla Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut da yer aldı.

Sosyal Marketlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, alışveriş yapan depremzede vatandaşlarımızla da sohbet etti. Vatandaşlarımız verilen hizmetten memnuniyetlerini ifade ederek, “Allah Devletimizden razı olsun.” dediler.

Vali Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Sosyal Marketimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca açıldı, Bakanlığımıza minnettarız, teşekkür ediyoruz. 6 Şubat depreminden etkilenen vatandaşlarımız için burada sosyal marketimiz hizmet veriyor. Sosyal Marketimiz evleri yıkılan, evleri ağır hasarlı olan hemşehrilerimize hizmet veriyor. Depremzede vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz için bu çok güzel bir hizmet, inşallah bu hizmeti sürdüreceğiz.” diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.