Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Taksicileri çileden çıkarttı!

Gündem

Osmaniye'de bir vatandaş, geçtiğimiz bir yıl içerisinde birçok kez taksi ile yolculuk yaparak ücretini ödemeden araçtan indi.

Çileden çıkan taksiciler o vatandaşın evinin önünde toplandı.

Edinilen bilgilere göre; Osmaniye'de direksiyon sallayan taksiciler araçlarına binerek çeşitli bahanelerle ücret ödemeyen Samet D. 'nin evinin önünde toplandı. Ücretlerin bir kısmını da olsa almak isteyen taksiciler 'Paramızı vermezse burdan gitmeyiz', 'Yeter bunun yaptığı. Biz de ekmeğimizin peşindeyiz' gibi söylemlerde bulundular.

OLAY

İddiaya göre, bir süredir ailesi ile birlikte taksiyle yolculuk yapan Samet D. Osmaniye'deki birçok taksiciyi dolandırdı. Artık kendisini sesinden veya bulunduğu konumdan dolayı tanıyan taksicilerin reddetmesinin ardından Osmaniye'deki bütün taksi duraklarını sırasıyla aramaya başlıyor. Gelen taksiyle yolculuk yaparak ücretini vermeden bulunduğu yerden uzaklaşan Samet D. ekmeğini araçlarından çıkaran taksicileri çileden çıkarttı. 

Paralarını almak isteyen bir grup taksici o şahsın evinin önüne giderek paralarını almaya çalıştılar. Öfkeli taksiciler, o vatandaşın evinden çıkmaması sebebiyle tekrardan işlerinin başına döndüler. 

Haber: Bekir Burak Canbolat

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.