Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Tiyatro, şiir ve satranç yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Gündem

Osmaniye’de Milli Mücadele Zaferinin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen ödül törenine Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Belediye Başkan Yardımcıları, öğrenciler, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Tören öncesinde “7 Ocak ve Milli Mücadele Konulu” liseler arası tiyatro yarışmasında birinci olan Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Vatan Uğruna” isimli oyunlarını sergilediler.

Tiyatro gösteriminin ardından liseler arası tiyatro yarışması, ortaokullar arası şiir okuma yarışması ve satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından konuşan Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümünü bu yıl çeşitli etkinliklerle kutlandığını ifade ederek, etkinliklerin düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise tüm öğrencilerimizi kutlayarak, “Değerli Belediye Başkanımızı, İl Milli Eğitim Müdürümüzü ve bu programların hazırlamasında emeği olan öğretmenlerimizi, yarışmalara katılan Sevgili çocuklarımızı kutluyorum. Hamdolsun biz böyle başarılı bir nesle sahip olduğumuz sürece gelecekte daha nice destanlar yazarız. Bu gençlik, bu nesil bu vatana sahip çıkar.”dedi. Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği olan herkese bir kez daha teşekkür eden Vali Yılmaz, “Bu pırıl pırıl, yetenekli, heyecan dolu çocuklarımızı yürekten kutluyorum. Ailelerini de tebrik ediyorum.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.