Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Uğur Poyraz başkan adayı oldu

Gündem

Seyyar Satıcılar Odası ve Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Uğur Poyraz, Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Basın mensupları ve kendisine destek verenlerle kahvaltıda bir araya gelen Poyraz, Birliğin gücünü, kudretini, dirayetini öncelikli olarak tüm Osmaniye'ye daha sonrada tüm Türkiye'ye göstermek üzere aday olduğunu söyledi.

Park 328 AVM'de bulunan Gönül Kahvesi'nde gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısına Poyraz'ın yönetim kurulunda yer alan isimler, destekçileri ve basın mensupları katıldı. Adaylık gerekçelerini hedeflerini anlatan Poyraz; "Birliğin gücünü, kudretini, dirayetini öncelikli olarak tüm Osmaniye'ye daha sonrada tüm Türkiye'ye göstermek üzere değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği yönetimine talip olarak bu yola çıkıyoruz. Amacımız, Esnafımız ile Kurum ve Kuruluşlar arasında köprü kurmak, zor zamanlardan geçen esnaf kardeşlerimizin dertlerine çareler üretebilmektir. Esnaf yada vatandaşın siyasi kimlikleri ve destekledikleri oluşumlar bizler için belirleyici bir kriter değildir. Bizim için belirleyici kriter esnafımızın sorun ve sıkıntılarının çözüme kavuşturulması, yapılması gerekenlerin yapılması, atılması gereken adımların atılmasıdır" dedi. 

Oda yönetimine geldiklerinde ayrıştıran, öteleyen değil, birleştiren olacaklarını dile getiren Poyraz; "Yönetimine talip olduğumuz Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğindeki asıl amacımız, esnafına sahip çıkan, esnafı için çalışan ve mücadele eden bir oda olarak çalışmaktır. Ayrıştıran, Öteleyen, kavga ettiren değil, birleştiren, kuvvetlendiren ve Osmaniye'ye değer katan bir Esnaf ve Sanatkârlar Odası için el ele hep birlikte çalışmaya esnaf kardeşlerim ile birlikte yönetmeye aday oluyoruz" ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.