Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın Şehitler Haftası mesajı

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için şehadete yürüyen tüm kahraman aziz şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle yâd etti.

Şehitler Haftası dolayısıyla mesaj yayınlayan Vali Yılmaz, şu ifadelerde bulundu;

"Şanlı Ay yıldızlı Al Bayrağımız için canlarını ortaya koyup, Hakk'a yürüyen, vatan topraklarını savunarak bizlere Türk Bayrağı altında özgürce yaşama şerefini veren, yardan, anadan ve serden geçerek sayısız destan yazmış kahraman şehitlerimizi “Şehitler Haftası’nda” rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Kıymetli Hemşehrilerim; Bu Aziz Milletin evlatları olan bizler de, “Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda, etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda” dizelerinde vücut bulan şuurla değerlerimize sahip çıkmalı, bu cennet vatan için çok çalışarak şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmalı ve emanetlerine gözümüz gibi bakmalıyız.

Bu vesileyle,haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz Aziz Şehitlerimizi minnetle anıyor,ebediyete intikal eden gazilerimize rahmet diliyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür temenni ederek, en içten şükranlarımı sunuyor, hepinizi sevgi ve saygılarımla yürekten selamlıyorum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.