Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz, 8 yaşındaki Kayra'nın ricasını kırmadı

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, konuk olduğu evin 8 yaşındaki oğlu Kayra'nın ricasını kırmayarak Kayra'yı makam arabası ile gezdirdi ve makamında misafir etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. 

Bu haftaki ziyaretinde tek çocuklu bir ailenin evine konuk olan Vali Yılmaz'ın ziyaretinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut da yer aldı.

Ziyareti sırasında vatandaşlarımızla sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, vatandaşımızın oğlu 8 yaşındaki Kayra'nın eğitim durumu hakkında bilgi alarak, Kayra'ya hediyeler verdi.

 Vali Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, her hafta vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmeye gayret gösterdiğini ifade ederek, "Vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyor ve onlarla sohbet ediyoruz. Sohbetimiz esnasında, kendilerine yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa yardımcı olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz.”diye konuştu.

Vali Yılmaz’ın nazik ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşımız, ziyaretinden dolayı Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a teşekkür etti.

Vali Yılmaz, 8 Yaşındaki Kayra'nın Ricasını Kırmadı

Ziyaretin ardından Vali Dr. Erdinç Yılmaz, konuk olduğu evin 8 yaşındaki oğlu Kayra'nın, kendisinin misafiri olmak istediğini söylemesi üzerine, Kayra'yı kırmayarak Kayra ile birlikte makam arabasıyla Valilik makamına geldi. Kayra ile bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kayra ile tanışmaktan ve onu misafir etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, Kayra'ya başarılı ve mutlu bir gelecek temenni etti.

Vali Yılmaz'a teşekkür eden Kayra ise "Ben Sayın Valimizin hem kendisini hem de odasını çok merak ediyordum. Onu tanımak istedim. O yüzden evimize geldiğinde misafiri olmak istediğimi söyledim. Sayın Valimiz de beni kırmadı; hem arabası ile beni gezdirdi hem de makamında misafir etti. Sayın Valimiz beni çok mutlu etti, kendisine çok teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.