Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz'a ziyaret ettiği lisede öğrenciler müzik ziyafeti sundu

Gündem

Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz'a öğrenciler müzik dinletisi sundular.

Vali Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Okul Müdürü Cuma Aksu, Kampustaki Okul Müdürleri tarafından karşılandı.

Vali Yılmaz'a ziyaretinin başında müzik bölümü öğrencileri yan flüt ve bağlama ile yaptıkları müzik dinletisi sundular. Daha sonra Okulun resim ve müzik bölümlerini ziyaret eden Vali Yılmaz, öğrencilerle sohbet ederek, tüm öğrencilerimize başarılar diledi. Müzik sınıfı ziyareti sırasında öğrenciler Türk Halk Müziği eserlerinden oluşan müzik dinletisi sundular.

Daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Vali Yılmaz, ilk olarak Okul Müdürü Cuma Aksu'dan okul hakkında bilgi aldı.

Okul Müdürü Cuma Aksu, 191 öğrencisi olan okulda, 27 öğretmenin görev yaptığını ifade ederek, okulda 9 dersliğin yanı sıra 1000 kitaplık kütüphane, çok amaçlı salon, toplantı salonu, 7 atölye, 5 müzik sınıfı ve pansiyon bulunduğunu kaydetti.

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, "Biz güçlü bir kültüre sahip bir milletiz. Öğrencilerimizin de milli kültür ve milli şuurla yetişmesi önemli. Tüm çocuklarımıza başarılı bir gelecek diliyorum. Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.