Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Birincilik başarısı bütün Osmaniyeli hemşerilerimindir

Gündem

Osmaniye'de Covid-19 tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın katılımıyla devam ediyor.


Osmaniye'de Covid-19 tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın katılımıyla devam ediyor.






https://www.youtube.com/watch?v=o6Kpe953pEw




İskender Türkmen Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.









Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Koronavirüsle mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Geçen hafta yayınlanan tabloya göre Osmaniye olarak en az vaka görülen iller arasında birinci olduk. Bu, bizi çok mutlu etti. Bu başarı, bütün Osmaniyeli hemşerilerimindir. Bu başarıyı sağladık, devam ettirmek de bizim elimizde. İnanıyorum ki bu motivasyonla, bütün Osmaniyeli hemşerilerimizle birlikte, kararlı bir şekilde bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bütün Osmaniyeli hemşerilerimi, gösterdikleri bu başarıdan dolayı, bir kez daha tebrik ediyorum. Ama unutmamalıyız ki tedbirleri asla gevşetmememiz gerekiyor. Koronavirüs, ilimizde ve ülkemizde bitene kadar mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Bu mücadeleyi hep birlikte başarıyoruz, inşallah en iyi şekilde de sonuçlandıracağız. Buna yürekten inanıyorum." dedi.









Basın mensuplarının Osmaniye'de vaka sayısının düşüşünde gösterilen başarının sebebi yönünde sordukları soruyu da yanıtlayan Vali Yılmaz, "Bunu, hep birlikte başardık. Tedbirlere uymaya devam ettiğimiz sürece Allah'ın izniyle bu başarımız devam edecek." diye konuştu.









Vali Yılmaz, basın mensuplarına koronavirüsle mücadelede verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek sözlerine son verdi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.