Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Bu mücadeleyi başarıyla sonuçlandıracağız

Gündem

Vaka sayısının en yüksek olduğu Osmaniye'de denetimler aralıksız sürdürülüyor.

Vali Yılmaz, "İlimizde korona virüs vakalarını en aşağılara indirmek için hep birlikte tedbirlere uymaya devam edelim ve aşılarımızı olalım." uyarısında bulundu.

Osmaniye'de vaka sayısında artış olduğunu belirten Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Korona virüsle mücadelemizi sürdürüyoruz ama maalesef iki haftadır vaka oranı en yüksek seyreden il durumundayız. Bu hepimizi çok üzüyor. Bugüne kadar çok başarılı getirdik, inanıyorum ki bunu düşüşe geçireceğiz. Bitirene kadar kararlı bir şekilde bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bunu başarabilmemiz için, en iyi olduğumuz günlere tekrar dönebilmek için hepimizin tedbirlere uymamız ve aşılarımızı olmamız gerekiyor. İnşallah Osmaniyeli hemşerilerimle birlikte bu mücadeleyi başarıyla sonuçlandıracağız. Hiçbir zaman yılmadan, bıkmadan, bu bitene kadar mücadeleyi sürdürmekten başka çaremiz yok." dedi. 

503, 504 ve 505 Sokaklar boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı. 

Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşların öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ilimizde vaka sayısında artış olduğunu belirterek, korona virüsle hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğini, kendi sağlığımız ve toplumumuzun sağlığı için bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.