Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Çalışma aşkım her geçen gün artıyor

Gündem

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Yılmaz, Şanlı Ay Yıldızlı Al Bayrağımızın dalgalandığı her karış vatan toprağında, milletine gözü gibi bakan, çalışma aşkı ve inancıyla kendilerini devlet hizmetine adayan tüm idarecilerin 10 Ocak Türk İdareciler Günü’nü en içten duygularla kutladığını ifade etti.

Halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğunu belirten Yılmaz, "Milletimize efendilik değil, hizmetkârlık yapmak için çıktığımız bu yolda, yedi gün yirmi dört saat, milletimizin ihtiyaç duyduğu her alanda ve her vakitte vatandaşlarımız için daima hazır bulunan devletimiz, bu kutlu görevini idare amirleri aracılığı ile yerine getirmektedir. Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum ve 22 yıldır yürüttüğüm idarecilik mesleğinin bu anlamlı gününde, bu kutsal mesleğe giriş tarihim olan; 2000 yılından bu yana, çalışma aşkım her geçen gün artmaktadır." dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle atandığı Osmaniye Valiliği görevini icra ederken, ilin kalkınması ve ülke ekonomisine katkı sağlaması amacıyla, birçok projeyi hayata geçdiklerini ve bu inançla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Vali Yılmaz, "Şehitler Diyarı Güzel Osmaniye’min Yiğit Evlatlarına hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Her sabah Vilayet binasına gitmeden, vatandaşlarımızı ziyaret ediyor ve onların fikirleri ışığında ilimizdeki çalışmalara yön veriyorum. İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam koşullarını daha yakından görmek ve refah seviyelerini yükseltebilmek amacıyla her hafta evlerine misafir oluyorum." dedi. 

Osmaniyeli vatandaşlara da seslenen Vali Yılmaz, şunları kaydetti,

"Bizler sizler için varız, samimiyetiniz, sıcakkanlılığınız ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Valiliğimizde yer alan tüm kamu kurumlarımızla kamu hizmetlerini eksiksiz olarak sunmaya ve ihtiyacınız olan her zaman yanınızda olmaya gayret gösterdiğimizi bilmenizi istiyor, hepinizi sevgi ve saygılarımla yürekten selamlıyorum." 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.