Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz, karı koca her ikisi de engelli ailenin evine konuk oldu

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, karı-koca her ikisi de engelli olan ve iki çocukları bulunan aileyi ziyaret etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etti. Her ikisi de engelli olan ve iki çocukları bulunan ailenin evine konuk olan Vali Yılmaz’ın ziyaretinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut ve Eyüp Sultan Mahallesi Muhtarı Nuh Kaygısız da yer aldı.

Ziyareti sırasında vatandaşlarımız ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, ailenin çocuklarının eğitim durumları hakkında da bilgi alarak, çocuklara hediye verdi. Vali Yılmaz, ziyareti sırasında Mahalle Muhtarı Nuh Kaygısız’dan da mahalle hakkında bilgi aldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, vatandaşlarımızla sohbeti sırasında, vatandaşlarımızın iletmek istedikleri bir sorun ya da talepleri varsa yardımcı olmak için gayret gösterdiklerini belirterek, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yılmaz, ziyaretlerinin devam edeceğini kaydetti.

Vali Yılmaz’ı evinde konuk eden vatandaşlarımız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Yılmaz’a ziyareti için teşekkür ettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.