Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: KDV indiriminin uygulanıp uygulanmadığını takip ediyoruz

Gündem

Esnafları ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, KDV indirimi uygulamaları konusunda bilgi aldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz esnafları ziyaret etti. Vali Yılmaz'ın ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili ve Bilgi İşlem Şube Müdürü Muhammed Yunus Taş yer aldı.

Esnaflarımız ile bir süre sohbet ederek hatırlarını soran Vali Yılmaz, devam eden pandemi sürecine değinerek, omicron varyantının çok hızlı yayıldığını bu nedenle bu süreçte çok daha dikkatli olunması gerektiğini ifade etti. Tedbirlere hassasiyetle uyulmasının ve aşı olunmasının korona virüsle mücadelede çok önemli olduğunu belirten Vali Yılmaz, hep birlikte mücadelede ederek başaracağımızı söyledi. Yerli ve milli aşımız Turkovac'ın ilimizde uygulanmaya başladığını da hatırlatan Vali Yılmaz, daha önce Turkovac aşısı beklediklerini ifade eden vatandaşlarımızı da aşı olmaya davet etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, esnaflarımızla sohbeti sırasında Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı KDV indirimi konusuna esnaflarımızın kayıtsız kalmadığını görmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, bu konuda duyarlı bir yaklaşım benimseyen esnaflarımıza teşekkür etti.

Vali Yılmaz ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Korona virüs tedbirlerine uyulması ve aşı olunması hususunda hatırlatmalarda bulunduk çünkü tehlike devam ediyor. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı %7 KDV indiriminin uygulanıp uygulanmadığı hususunda esnafımızla konuştuk. Esnaflarımızın uyguladıklarını görüyoruz, bunun takibini de yapıyoruz. Bu mücadeleyi hep beraber vermemiz gerektiğinin farkındayız. Gerekli hassasiyeti gösteren bütün esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.