Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz, köy evlerinin inşaatında incelemelerde bulundu

Gündem

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Hasanbeyli ilçesinde yapımına başlanılan köy evlerinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, alanda yaptıkları incelemelerin ardından köy sakinleri ile bir süre sohbet ederek, taleplerini dinlediler. Çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Yılmaz, çocuklara hediyeler verdi.

İlçeye bağlı Çolaklı köyünde yapılacak 24 köy evinin inşaatını inceleyen Vali Yılmaz, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye’de yaraların sarılmaya devam edildiğini belirtti.

Hasanbeyli ilçesinde ilk etapta 24 konut yapılacağını ifade eden Yılmaz, "Çolaklı'da deprem konutları çalışmaları başladı. Yoğun bir şekilde devam ediyor. Buraya şu anda 24 konut yapılacak. Depremden etkilenen vatandaşlarımızın bir an önce kalıcı konutlara kavuşması için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah, depremden etkilenen vatandaşlarımızın rahat edecekleri konutlar bu yılın sonuna kadar tamamlanmış olacak." dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.