Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Önümüzdeki günlerde çok daha iyi sonuçlar alacağız

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Sumbas ilçesinde Covid-19 tedbirlerine yönelik denetim yaptı.

Vali Yılmaz’ın denetimlerinde; Sumbas Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran, Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz da yer aldı.

Sumbas Çarşı merkezinde yer alan çeşitli yaşam alanlarında denetim yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarımızla bir süre sohbet ederek, tedbirlerin gevşetilmemesini ve kurallara hassasiyetle uyulmaya devam edilmesini istedi. Vali Yılmaz, vatandaşlarımıza korona virüsle mücadelede aşı olmanın önemini bir kez daha hatırlattı.

 Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün Sumbas ilçemizde Covid-19 tedbirlerine yönelik denetim gerçekleştirdik. İnşallah bu mücadeleyi tedbirlere uyarak ve aşılarımızı olarak, hep beraber en iyi şekilde sürdürme gayreti içerisindeyiz. Eğer bütün Osmaniye olarak hep beraber mücadele edersek, inanıyorum ki önümüzdeki günlerde çok daha iyi sonuçlar alacağız. Bütün Osmaniyeli hemşehrilerime tedbirlere hassasiyetle uymalarını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bugün Sumbas ilçemizde vatandaşlarımızın tedbirlere uyulması ve aşı hususunda gerekli hassasiyeti gösterdiklerini görmekten çok mutlu oldum. İnşallah önümüzdeki günlerde bu mücadelede daha iyi sonuçlar alacağız.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.