Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz, Organize Sanayide İplik Üretim Tesisi’ni ziyaret etti

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesindeki Bakırlar Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. İplik Üretim Tesisi’ni ziyaret etti. 

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Musa Gönül, Fabrika Sahibi Mahmut Bakır, Fabrika Müdürü Ali Kavvasoğlu, Makine Bakım Enerji Şefi Ahmet Akın tarafından karşılanan Vali Yılmaz, daha sonra Fabrikada incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Ziyarette Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun da yer aldı.

Ziyaret sırasında Vali Yılmaz’a bilgi veren Fabrika Sahibi Mahmut Bakır, 2007 yılında kurulan tesiste şu an 230 personelin istihdam edildiğini söyledi. Fabrikada yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Fabrika Müdürü Ali Kavvasoğlu ise hammaddenin ipliğe dönüştürülmesinden ambalajlama ve sevkiyatına kadar olan tüm aşamaları hakkında bilgi vererek, üretilen ipliğin Adana’daki dokuma fabrikasına gönderildiğini, burada dokunan ürünlerin de %80 oranında ihraç edildiğini söyledi.

Ziyareti sırasında Fabrikada çalışan işçilerle de sohbet eden Vali Yılmaz, tüm işçilere kolaylıklar diledi.Vali Dr. Erdinç Yılmaz, tesiste yaptığı incelemelerin ardından, ilimizin ve ülkemizin ekonomisine katkılarından dolayı Tesisin sahibine teşekkür ederek, her zaman üreticimizin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.