Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz: Osmaniye olarak çok iyi gidiyoruz

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, aşılamada Türkiye’de birinci olan Osmaniye'de Covid-19'la mücadelenin çok iyi gittiğini belirtti.

Osmaniye'de Covid-19 tedbirlerine Y-yönelik geniş kapsamlı denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla aralıksız devam ediyor.

Dr. Ahmet Alkan Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı. 

Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, korona virüsle mücadelenin devam ettiğini belirterek, kendi sağlığımız ve toplumumuzun sağlığı için bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade ederek, “Korona virüs tedbirlerine yönelik denetimlerimizi sürdürüyoruz. Osmaniye olarak çok iyi gidiyoruz, bu mücadeleyi sonuna kadar devam ettirmeye kararlıyız. Osmaniyeli hemşehrilerime gösterdikleri hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Hamdolsun aşılamada Türkiye’de birinciyiz, bunu hep sürdürelim inşallah. Aşı olmamış vatandaşlarımızın bir an önce aşılarını yaptırmaları ve aşı sürecini tamamlamamış vatandaşlarımızın bir an önce bu süreci tamamlamaları bu mücadelede çok önemli. Hep birlikte tedbirlere uymaya devam edelim.” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.