Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz, Özel Harekat Polisleri ile iftar yaptı

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla, Özel Harekat Polisleri ile iftarda bir araya geldi.

Polisevinde düzenlenen iftar programına Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın yanı sıra Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, AK Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy ve Özel Harekat Polislerimiz katıldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, iftar yemeği sonrasında Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yıl Dönümünü ve tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftasını kutlayarak, "Devletimizin, geleceğe huzurla bakmasının teminatı sizlersiniz. İyi ki varsınız. Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. Yıldönümünde sizlerle iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha nice 177 yıllara diyor, görevinizde başarılar diliyorum."dedi. Vali Yılmaz, Şehit emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet; Gazilerimize, emekli emniyet mensuplarına ve halen görev yapan emniyet mensuplarına aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.