Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz ve ailesi, Down Sendromlu çocuklarla konutta iftarda buluştu

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Dr. Öğr. Üyesi Şenay Yılmaz Hanımefendi, Down Sendromlu Çocuklarımızı Valilik Konutunda düzenlenen iftar yemeğinde ağırladılar.

Programda Down Sendromlular Derneği Başkanı Sultan Erat da yer aldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, eşi Dr. Öğr. Üyesi Şenay Yılmaz Hanımefendi ve kızları, Down Sendromlu çocuklarımızı Valilik Konutu önünde karşıladılar. Daha sonra Down Sendromlu çocuklarla iftar sofrasında bir araya gelen Vali Yılmaz ve ailesi, çocuklarımızla sohbet ettiler. İftar yemeğinin ardından Vali Yılmaz, Down Sendromlu çocuklarımızla birlikte çocuklarımız için hazırlanmış olan pastayı kestiler.

Programın ardından konuşan Vali Yılmaz, çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Bugün iftarımızı Down Sendromlu çocuklarımızla birlikte yaptık. Onlar bize neşe kattılar. Valilik konutumuzda, böyle mübarek bir günde çocuklarımızla bir arada olmak, onlarla sohbet etmek hepimizi çok sevindirdi. İyi ki varlar, iyi ki geldiler, bizleri çok mutlu ettiler. Çocuklarımıza çok teşekkür ediyoruz. "dedi.

Vali Yılmaz, programın son bölümünde Down Sendromlu çocuklarımıza hediyeler verdi. Çocuklarımızı kapıya kadar uğurlayan Vali Yılmaz ve ailesi, bu güzel akşamda kendilerine misafir oldukları için Down Sendromlu çocuklarımıza teşekkür ettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.