Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz ve ailesi, koruma altındaki çocukları Valilik Konutunda misafir etti

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Eşi Dr. Öğr. Üyesi Şenay Yılmaz Hanımefendi ve kızları, koruma altındaki çocukları Valilik Konutunda misafir ettiler.

Vali Yılmaz ve ailesi, misafirleri olan çocukları Valilik Konutu önünde karşıladılar. Daha sonra çocuklar için özel olarak süslenmiş bölümde çocuklar için yüz boyama, palyaço, sihirbaz ve balon gösterileri, çeşitli oyun ve yarışmalar düzenlendi.

Ziyaret boyunca Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Dr. Öğr. Üyesi Şenay Yılmaz Hanımefendi, çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet ettiler. Vali Dr. Erdinç Yılmaz, çocuklarla bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Bugün çocuklarımızı misafir ettik. Onlarla tanışmaktan, bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayarak mutlu bir hayat sürdürmelerini istiyoruz. Tüm evlatlarımıza sağlıklı, mutlu bir ömür, güzel bir gelecek diliyorum."diye konuştu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve ailesi, ziyaret sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.

Valilik Konutunda misafir olan çocuklar güzel bir gün geçirdiklerini ve çok mutlu olduklarını ifade ederek, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Eşi Dr. Öğr. Üyesi Şenay Yılmaz Hanımefendi ve kızlarına teşekkür ettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.