Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

"Yerinde Dönüşüm" Projesi Bilgilendirme ve Tanıtım Tırı Osmaniye'de

Gündem

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Yerinde Dönüşüm" projesi hakkında bilgilendirme ve tanıtım yapmak amacıyla Osmaniye'ye gelen Gezici Tırı ziyaret etti.

Valki Yılmaz, Gezici Tırı ziyaret ederek, görevli personelden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyarette Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İrfan Remzi Yılmaz da yer aldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız "Yerinde Dönüşüm" ile ilgili bilgilendirme amacıyla bu Tırı İlimizde görevlendirdi. Arkadaşlarımız, depremden etkilenen, evi yıkılan, ağır hasarlı olan evlerinin yapılması ile ilgili hibe ve kredi desteğinin nasıl verileceği hususunda ayrıntılı bilgiyi vatandaşlarımıza anlatacaklar. Evini yerinde yapacak hemşehrilerimizin bilgilendirilmesinin sağlanmasının önemli olduğunu düşünüyoruz. Bakanlığımıza ve çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Gezici Tır, Devlet Bahçeli Meydanında Cumartesi gününe kadar vatandaşlarımıza ayrıntılı bilgi vermek üzere hizmet verecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.