Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Hasanbeyli Belediyesi: Filistin'in her zaman yanındayız

Hasanbeyli

Hasanbeyli Belediye Meclisi oybirliği ile aldığı kararla terör devleti İsrail’in Filistin’e yapmış olduğu zulmü kınadı. Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu, İsrail terör devletinin haksız ve hukuksuz saldırıları ve işgali derhal sona erdirmesi çağrısında bulunarak Filistin halkının özgürlük, adalet ve bağımsızlık mücadelesini savunmaya en güçlü şekilde devam edeceğiz dedi.


Hasanbeyli Belediye Meclisi oybirliği ile aldığı kararla terör devleti İsrail’in Filistin’e yapmış olduğu zulmü kınadı.





Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu, İsrail terör devletinin haksız ve hukuksuz saldırıları ve işgali derhal sona erdirmesi çağrısında bulunarak Filistin halkının özgürlük, adalet ve bağımsızlık mücadelesini savunmaya en güçlü şekilde devam edeceğiz dedi.









Denizoğlu, tüm dünyanın sessiz ve tepkisiz kalsa da, Türkiye’nin her hal ve koşulda Filistin halkının yanında olacağını söyledi.





Ortaya koydukları tavır ve onurlu duruştan dolayı meclis üyelerine teşekkür eden Denizoğlu, “Hasanbeyli Belediye Meclisi olarak terör devleti İsrail’in bu zulmünü, hukuk tanımazlığını ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya yönelik gerçekleştirdiği menfur saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Buradan uluslararası topluma ve uluslararası medyaya da açıkça soruyoruz; Kudüs’teki devlet destekli saldırılar ‘terör’ değil de nedir? Sadece Müslümanların değil tüm insanlığın vicdanını kanatan alçak saldırıların ve Filistinlilerin dünyanın gözü önünde yaşadığı zulmün adı nedir? Dünya İsrail’in hukuk tanımaz, vicdanlara sığmayan bu tutumunu daha ne kadar görmezden gelecek? Şu anda Filistin’de hem savaş işlenmekte hem de soykırım yapılmaktadır. Dünya bu soykırıma daha ne kadar göz yumsa da, Türkiye olarak biz göz yummayacağız.” dedi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.