Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Hasanbeyli'de mezarlıklar bayram ziyaretlerine hazır

Hasanbeyli

Hasanbeyli Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başlanan mezarlıkların temizlik, bakım-onarım işlemleri tamamlandı. Hasanebeyli’de bulunan mezarlık gerçekleştirilen uygulamaların ardından vatandaşların bayram ziyaretine hazır hale getirildi.

Hasanbeyli Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başlanan mezarlıkların temizlik, bakım-onarım işlemleri tamamlandı.

Hasanebeyli’de bulunan mezarlık gerçekleştirilen uygulamaların ardından vatandaşların bayram ziyaretine hazır hale getirildi.

Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahhattin Denizoğlu, konu ile ilgili olarak, "Hedeflediğimiz tarihlerden önce ekiplerimiz çalışmalarını tamamladılar, bundan dolayı belediye olarak gönlümüz rahat. Çünkü bayramlar aile olarak bizleri bir araya getiren zamanlar. Bundan dolayı da anlamlı ve değerli. Bu değerli günlerde, vatandaşlarımızın kaybettikleri aile fertleri ve yakınları ile huzurlu ve rahat bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirmelerini çok önemsiyorum. Umarım halkımız memnun kalır" dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.