Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Hasanbeyli'de şehitleri anma yürüyüşü yapıldı

Hasanbeyli

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde “Şehitleri Anma ve Yürüyüşe Davet” programı düzenlendi. Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Hasanbeyli İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlikte, vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile İdlib'de şehit düşen askerlerimiz için İlçe Jandarma Komutanlığı önünde toplanıp İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yürüdü ve Bahar Kalkanı Harekatı'na destek verdi.

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde “Şehitleri Anma ve Yürüyüşe Davet” programı düzenlendi.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Hasanbeyli İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlikte, vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile İdlib'de şehit düşen askerlerimiz için İlçe Jandarma Komutanlığı önünde toplanıp İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yürüdü ve Bahar Kalkanı Harekatı'na destek verdi.




Programa İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, İlçe Daire Amirleri, Memur-Sen İl Başkanı Mahmut Kahraman, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mücahit Çelik, Siyasi Parti Başkanları, STK üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Sık sık 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atan kalabalık yürüyüş sonunda Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından hep birlikte dua etti.



Program sonunda Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Hasanbeyli İlçe Temsilcisi İsmail Türkmenoğlu katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İdlib'de şehit olan Türk askerlerimiz için dualar ettik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.