Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz, Yaylakent Hasanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi

Hasanbeyli

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Hasanbeyli İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.


Toplantıya, Hasanbeyli Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu, ilçe kurum müdürleri, muhtarlar da katıldı.





İlçe sakinlerine hitap eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye’ye en iyi hizmeti yapmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Tüm kurumlarımızla birlikte yaptığımız çalışmaların hedefi, vatandaşımıza en iyi hizmeti sunabilmek. Vatandaşımızın en iyi koşullarda yaşaması bizim için çok önemli. İnşallah görev yaptığımız süre içerisinde Allah bize, sizlere en iyi hizmeti yapmayı, ilimiz için güzel hizmetlere vesile olmayı nasip eder. Geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.









Vali Yılmaz’ın konuşmasının ardından, Hasanbeyli ilçesi sakinleri, sorun ve taleplerini dile getirdiler. Söz alan tüm vatandaşları tek tek dinleyen Vali Yılmaz, kendisine iletilen sorun ve taleplerin değerlendirileceğini ve çözüm için gayret göstereceklerini kaydetti.





İlçe sakinleri, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a ilçelerini ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinlediği için teşekkür ettiler.









Vali Dr. Erdinç Yılmaz, daha sonra Hasanbeyli İlçesi esnafını da ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Esnafa hayırlı ve bol bereketli işler dileyen Vali Yılmaz, korona virüse karşı alınan tedbirlere riayet edilmesi hususunda esnaf ve vatandaşları uyararak, maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.