Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Yola kaya düştü, köy yolu ulaşıma kapandı

Hasanbeyli

Osmaniye'de kaya düşmesi neticesiyle Yanıkkışla-Karayiğit köy yolu ulaşıma kapandı. Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesi Karayiğit Köyünde 1 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen kaya düşmesi neticesinde ulaşıma kapanan Yanıkkışla-Karayiğit köyü içerisindeki yolda tehlikenin giderilmesine yönelik çalışma başlatıldı.

Osmaniye'de kaya düşmesi neticesiyle Yanıkkışla-Karayiğit köy yolu ulaşıma kapandı.

Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesi Karayiğit Köyünde 1 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen kaya düşmesi neticesinde ulaşıma kapanan Yanıkkışla-Karayiğit köyü içerisindeki yolda tehlikenin giderilmesine yönelik çalışma başlatıldı.



Çalışma öncesi mahallinde inceleme yapmak üzere bölgeye giden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kadir Tohumcu, Hasanbeyli İlçe Özel İdare Müdürü Ali Rıza Özdemir ve Hasanbeyli İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Bulanık ve Mustafa Acar, Köy Muhtarı Erkan İlçi ile evleri tehlike altında olan vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşların şikayet ve taleplerini dinleyen Bolat, yapılacak çalışmalarla ilgili gerekli talimatı vererek sorunun en geç pazartesi gününe kadar giderileceğini belirtip bölgeden ayrıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.