Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü

Kadirli

Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü sebebiyle Osmaniye’de sağlık çalışanları çeşitli faaliyetler yaptı. Kadirli ilçesinde vatandaşların bağımlılıkla mücadele konusunda bilinçlenmesi için kurulan stant yoğun ilgi çekti.

Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü sebebiyle Osmaniye’de sağlık çalışanları çeşitli faaliyetler yaptı.

Kadirli ilçesinde vatandaşların bağımlılıkla mücadele konusunda bilinçlenmesi için kurulan stant yoğun ilgi çekti.
Yapılan basın açıklamasının ardından Kadirli Halk Sağlığı Müdürlüğü, Bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında stant açarak vatandaşları bilgilendirdi.

“Bağımlı olma Özgür ol” sloganıyla Kadirli ilçe sağlık müdürlüğü tarafından Kabasakal parkında 26 Haziran uluslararası uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele günü kapsamında vatandaşların uyuşturucu ile mücadelede bilgilendirilmesi ve desteklenmesi amacıyla açılan bağımlılıkla mücadele standına Kadirlili vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Uyuşturucunun zararları konusunda bilgi verilerek broşürler dağıtıldı, vatandaşların soruları sağlık çalışanları tarafından cevaplandırıldı.

Bu tür organizasyonları her zaman desteklediklerini ve faydalı olduğunu dile getiren vatandaşlar bağımlılıkla mücadele konusunda bilinçlenmesi için kurulan standın güzel bir çalışma olduğunu ifade ettiler.

İlçe Halk Sağlığı Müdürü Ayşe Bozkurt, “Kadirli ilçe sağlık müdürlüğü olarak 26 Haziran uluslararası uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele günü kapsamında toplandık. Her türlü madde bağımlılığı yaşantımızı olumsuz etkilemektedir. Bunun için ailelere ve toplumun her bir ferdine sorumluluk düşmektedir. Standımızı ziyaret eden vatandaşlarımıza ve emeği geçen sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.