Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Durmuşoğlu, Turizm ve Otelcilik Lisesinde incelemede bulundu

Kadirli

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (Turizm ve Otelcilik Anadolu Lisesi) incelemelerde bulunarak, "ilçeye böyle önemli ve güzel bir hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, yaptıkları konuşmalarında, Eğitim ve Öğretimin önemine değinerek, turizm sektörünün arzu ettiği nitelikli eleman ihtiyacının bu okullardan mezun olan öğrencilerle karşılandığını, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden mezun olan öğrencilerin iş sıkıntısı yaşamayacaklarını, bu büyük hizmetin ilçeye kazandırılmasında çok büyük emeği geçen Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’na teşekkür etti.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (Turizm ve Otelcilik Anadolu Lisesi) incelemelerde bulunarak, "ilçeye böyle önemli ve güzel bir hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, yaptıkları konuşmalarında, Eğitim ve Öğretimin önemine değinerek, turizm sektörünün arzu ettiği nitelikli eleman ihtiyacının bu okullardan mezun olan öğrencilerle karşılandığını, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden mezun olan öğrencilerin iş sıkıntısı yaşamayacaklarını, bu büyük hizmetin ilçeye kazandırılmasında çok büyük emeği geçen Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’na teşekkür etti.

Durmuşoğlu ise konuşmasında, eğitim ve istihdama vurgu yaparak yaklaşık 20 milyon liraya mal olan okulu kazandırmak için çok büyük bir çaba ve gayret sarf ettiklerini belirterek, "Okulla birlikte çok önemli bir sayıda turizm öğrencisi sektörün ihtiyaçları doğrultusunda eğitilmiş olacak. Bu durum öğrencilerimizin kariyerleri açısından da oldukça önemli.İlçemize kazandırılan modern Eğitim yuvamızda öğrencilerimiz İnşallah yarınlara daha da güvenle bakacak.Otelimiz 26 normal 4 süit olmak üzere 30 odadan oluşuyor. 60 kişilik kapasitesi olan otelde dinlenme salonu,vip salonu,spor salonu, 75 kişilik restoran, 30 oda, pansiyon ise 84 kişilik kapasitede ve burada şuan 120 kişi 12 derslikte Eğitim görüyor. İnşallah resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından da müşteri kabulüne başlayacağız. Bende emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eğitim den sağlığa kadar ilçemizde yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetlerin her zaman olduğu gibi yine takipçisiyim. İlçemizi ve bölgemizi daha yaşanabilir bir kent olması için uğraşıyorum" dedi.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.