Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Engelli vatandaştan sağlıkçılara duygulandıran destek

Kadirli

Koronavirüs salgını sebebi ile öz verili bir şekilde çalışma hayatlarına devam eden sağlık çalışanlarına engelli bir vatandaştan duygulandıran bir destek geldi. Ahmet Atıcıoğlu adlı ortopedik engelli vatandaş, bahçesinde yetiştirdiği marulları pandemi döneminde özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına hediye etti .


Koronavirüs salgını sebebi ile öz verili bir şekilde çalışma hayatlarına devam eden sağlık çalışanlarına engelli bir vatandaştan duygulandıran bir destek geldi.





Ahmet Atıcıoğlu adlı ortopedik engelli vatandaş, bahçesinde yetiştirdiği marulları pandemi döneminde özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına hediye etti .









Atıcıoğlu, Koronavirüs salgını sebebiyle gece gündüz demeden bizlerin sağlığı için çalışan sağlık emekçilerine ne yapılsa azdır. Ben de eşimle birlikte ilçemizdeki sağlık emekçilerine bir nebze de olsa moral ve motivasyon olsun istedik. O yüzdendir ki bu zorlu süreçte herkes üstüne düşeni yerine getirmesi gerek diyerek bizde bahçemizde yetiştirmiş olduğumuz marullarımızı toplayıp onlara hediye ettik dedi.









Toplanan marullar Atıcıoğlu’nun eşi Şule Atıcıoğlu tarafından Kadirli Devlet Hastanesinde görev yapan sağlıkçılara hediye edildi.









Sağlık çalışanları da Atıcıoğlu’nun yapmış olduğu bu manidar destekten dolayı kendilerine teşekkür ederek, Sağlık çalışanları olarak bizler yalnız olmadığımızı bilmek ve bu kesimden duyarlı insanlar tarafından unutulmadığımızı hissetmek bizler için oldukça önemli dediler.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.