Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Kadirli Sucuk Ekmek Festivali 29 Ocak'ta

Kadirli

Kadirli Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8.si gerçekleşecek olan Sucuk Ekmek Festivali, 29 Ocak Pazar günü düzenlenecek.

Kadirli’nin Sucuk Ekmeğinin tanıtımının yapılması için Kadirli Belediyesi tarafından başlatılan ve geleneksel hale gelen Sucuk Ekmek Festivalinin bu hafta Pazar günü 8.sinin yapılacağını söyleyen Belediye Başkanı Ömer Tarhan, festival kapsamında 15 bin kişilik sucuk ekmeğin dağıtılacağını belirtti. 

29 Ocak Pazar günü saat 11’de başlayacak olan Festival’de Gurup Ayna’nın konser vereceğini hatırlatan Başkan Tarhan festivale tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz diyerek “ Kadirli’nin markası olan Sucuk Ekmeği tanıtımına katkı sunmak adına geleneksel olarak düzenlediğimiz Sucuk Ekmek festivalinin bu yıl 8.sini düzenliyoruz. 8 Yıl önce Sucuk Ekmek Marka yolunda sloganı ile başlattığımız çalışmalarımız neticesinde Kadirli Sucuk Ekmeği artık Türkiye’nin her yerinde tanınır hale geldi. Amacımız Kadirli Markası oluşturmaktı. Bunu da başardık. Hemşehrilerimize güzel bir gün geçireceği Sucuk Ekmek Festivaline bekliyoruz.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.