Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Lösemili çocuklar için kan ve kök hücre bağışı

Kadirli

Türk Kızılayı Kadirli şubesi tarafından Lösemili Çocuklar için Kan ve Kök Hücre Bağışı kampanyası başlatıldı. Üçgen Park içerisinde 03-07 Şubat tarihleri arasından açık kalacak olan Kan bağış çadırını Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tokay, Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Büyükakçalı ve daire müdürleri ziyaret ederek kampanyaya destek verdiler.

Türk Kızılayı Kadirli şubesi tarafından Lösemili Çocuklar için Kan ve Kök Hücre Bağışı kampanyası başlatıldı.

Üçgen Park içerisinde 03-07 Şubat tarihleri arasından açık kalacak olan Kan bağış çadırını Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tokay, Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Büyükakçalı ve daire müdürleri ziyaret ederek kampanyaya destek verdiler.



Kadirli Kızılay Şube Başkanı Zafer Biçer, Cuma gününe kadar açık kalacak olan ve Lösemili çocuklar için kan ve kök hücre bağış kampanyasına destek veren herkese teşekkür ederek, “Donür ol hayat kurtar diyor herkesi kan bağış çadırımıza bekliyoruz” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.