Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milletvekili Durmuşoğlu, 7 Mart Kurtuluş Bayramı'nı kutladı

Kadirli

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 7 Mart Kadirli’nin düşman işgalinin kurtuluşunun 102’inci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti;

“Milletvekili olmaktan onur duyduğum şehitler diyarı Osmaniye ilimizin doğduğum, büyüdüğüm ilçesi Kadirli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yıl dönümü olan 7 Mart Kurtuluş Bayramını yürekten kutluyor, başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş mücadelesinin tüm kahramanlarına ve aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Hepimizin bildiği gibi Kadirli, Çukurova’da hürriyet ve istiklal güneşinin doğduğu yerdir. Kadirli, kurtuluş mücadelesinde destan yazan Kuva-yi Milliyecileri yoğuran topraktır. Kadirli katliamlara, zorbalığa, yağmaya göğsünü siper ederek, Çukurova’da kurtuluşa öncülük eden şehirdir.

7 Mart öyle bir destandır ki; kağıdı vatan evlatlarının parkalarından, mürekkebi kanlarından, kalemi de kurşundandır; her satırına bir şehit verilmiş, cildi ay yıldızla bezenmiştir.

Bugün bizler tarihten aldığımız bu ilhamla, milli birlik ve dayanışma içersinde ülkemiz üzerinde oynan her türlü oyunun üstesinden gelip, 2023 hedeflerimiz, 2053 ve 2071 vizyonlarımız doğrultusunda kutlu yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdüreceğiz.

Sözlerime son verirken bir kez daha bu kutsal mücadeleye katılarak Kadirli´nin özgürlük ve egemenliğini, Ay yıldızlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasını ve İstiklal Marşımızın coşku ile söylenmesini sağlayan şehit ve gazilerimizi minnet ve saygı ile yad ediyorum. 7 Mart Kurtuluş Bayramımız kutlu olsun.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.