Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de heyelan! Çöken yol trafiğe kapandı

Kadirli

Osmaniye'de etkili olan sağanak yağışın ardından bazı bölgelerde heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle çöken Kadirli İlçesine bağlı Oruçbey Köy yolu ulaşıma kapandı.

Osmaniye'de etkili olan sağanak yağışın ardından bazı bölgelerde heyelan meydana geldi.

Heyelan nedeniyle çöken Kadirli İlçesine bağlı Oruçbey Köy yolu ulaşıma kapandı. Osmaniye İl Özel İdaresi personellerince heyelan bölgesinde gerekli güvenlik tedbirleri alınarak yol ulaşıma kapatıldı.

Heyelan bölgesinde incelemelerde bulunan Genel Sekreter Mustafa Bolat, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm çalışmaların yapılacağını söyledi.



Bolat, "İdaremiz ekiplerince olayın meydana geldiği bölgeye trafik levha ve işaretlemeleri çalışmaları yapılmış, köy muhtarlığı ve Kaymakamlığa konu hakkında bilgi verilmiş olup İdaremiz ekiplerince bölge takip altında tutularak, heyelanda oluşabilecek zararları en az seviyeye indirecek şekilde gerekli çalışmalar yapılmıştır.



Oruçbey Köyünde yaşayan ve ulaşım sağlayacak vatandaşların yaşayabileceği mağduriyetlerin önüne geçmek adına ilgili köye ulaşım sağlayan yol güzergâhlarında gerekli iyileştirme çalışmaları, İdaremiz ekiplerince gerçekleştirilmiştir. Aynı yol güzergâhında meydana gelen diğer heyelan hadiseleri İdaremiz ekiplerince kaldırılarak yol güvenliğini tehlikeye düşerek durumlar minimum seviyeye indirilmiştir." dedi.



Oruçbey Köyü ve mahallelerine ulaşım sağlayan 3 farklı yol daha bulunduğu ve köye ulaşım açısından herhangi bir problem olmadığı belirtildi.

Bolat'a Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kadir Tohumcu, Su Kanal ve Tarımsal Hizmetler Müdürü Mustafa Demir, Kadirli İl Genel Meclis üyeleri Dr. Mustafa Gürlek ve Av. Harun Özdemir de eşlik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.