Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Osmaniye'de kendisini savcı polis diye tanıtan dolandırıcı yakalandı

Kadirli

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kendisini Savcı-Polis diye tanıtarak vatandaşları dolandıran C. E, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalandı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kendisini Savcı-Polis diye tanıtarak vatandaşları dolandıran C.E, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalandı.

Kadirli'de ikamet eden A.Y ’yi telefonla arayan bir kişi, suça karıştığını ve kendisini aklamaya uğraştıklarını söyleyerek para ve altın istedi.

A.Y'nin ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri müştekinin evinde ve evinin çevresinde gerekli güvenlik tedbirleri aldı. A.Y'den para ve altınları almaya gelen C.E, polis ekipleri tarafından kovalamaca neticesinde yakalandı.

Şahsın üzerinde yapılan aramada iki adet cep telefonu ve M.A. adına düzenlenmiş 4 adet banka dekontu ele geçirildi. Gözaltına alınan C.E., emniyetteki işlemlerin ardından Adli Makamlara sevk edildi.

Ayrıca şüpheli C.E. isimli şahsın yakalandığında üzerinden çıkan ve M.A. adına düzenlenmiş 10/04/2020 tarihli banka dekontları ile ilgili olarak, 11.04.2020 günü müşteki M.A.’in Mersin ili Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğüne 630 bin TL dolandırıldığını beyan ederek müracaatta bulunduğu ortaya çıktı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.