Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz, Kadirli'de şehit ailesini ziyaret etti

Kadirli

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 10 yıl önce Şırnak'ta şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un ailesini, Kadirli ilçesindeki evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne ve Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehidimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Şehidimizin ailesi ile bir süre görüşen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine de sabırlar dileyerek, “Aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Şehidimize, Allah gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” diye konuştu.

Şehidimizin ailesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne ve Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır'a ziyaretleri için teşekkür ettiler. Ziyaret sonunda Vali Yılmaz, Şehidimizin ailesine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.