Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

YSK, Durmuşoğlu'nun üyeliğini düşürdü

Kadirli

Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart seçimlerinde Ak Parti'den Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi seçilen Bahattin Durmuşoğlu'nun üyeliğini düşürdü. Yazılı bir açıklama yapan Durmuşoğlu, Yüksek Seçim Kurulu’nun bugün aldığı kararla Osmaniye İl Genel Meclisi üyeliği görevinden alındığını belirtti.

Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart seçimlerinde Ak Parti'den Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi seçilen Bahattin Durmuşoğlu'nun üyeliğini düşürdü.

Yazılı bir açıklama yapan Durmuşoğlu, Yüksek Seçim Kurulu’nun bugün aldığı kararla Osmaniye İl Genel Meclisi üyeliği görevinden alındığını belirtti.

Durmuşoğlu açıklamasında şunları kaydetti;

"​2012 yılında dede yerimiz olan bir arazi ile ilgili, isimsiz bir ihbar üzerine Orman işletmesi tarafından açılan dava sonucu 10 ay ceza aldım. Mahkeme cezamı erteledi. İl Genel Meclis adaylığım sırasında Seçme seçilme haklarımla ilgili bir sorun görünmeden YSK tarafından adaylığım onaylandı.



Kadirli’de kayıtlı üye tarafından Ak Parti ilçe başkanı olarak seçilen tek kişi olmama rağmen o zaman da ne yazık ki görevden alındım. Tek gayem doğduğum ve yaşadığım bu topraklara hizmet etmek olması sebebiyle İl Gene Meclis Üyeliği için aday oldum. Halkın büyük teveccühüyle seçildiğim bu görev bu günkü YSK nun kararıyla sona ermiş bulunmaktadır.

​Siyaset gömleğinin bana dar geldiğini düşünerek gerek ilçe başkanlığım döneminde gerekse İl Genel Meclis seçiminde şahsıma gösterilen ilgi destek ve gayretten dolayı tüm Kadirli halkına ve sevgili Kadirli basınına teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini diliyorum.’’
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.